درکف ها یا فوم های پروتئینی، پروتئین های طبیعی نقش عامل کف زا را برعهده دارند. فوم های پروتئینی، برخلاف فوم های مصنوعی، زیست تجزیه پذیر هستند. جریان و پخش این فوم ها کندتر است، اما پوششی به وجود می آورند که در مقابل گرما مقاوم تر است و دوام بیشتری نیز دارد.
انواع فوم های پروتئینی عبارتند از پروتئینی معمولی (P)، فوم فلوروپروتئینی (FP)، فلوروپروتئین غشا ساز (FFFP)، فوم ضد الکل فلوروپروتئینی (AR-FP) و فلوروپروتئین ضد الکل غشا ساز (AR-FFFP).
به دلیل خطر احتمالی آلودگی های زیست شناختی مثل پریون، تولید فوم پروتئینی از منابع غیر حیوانی ترجیح داده می شود.
مشاور ایمنی آتش نشانی گرمایش برودت پارس
09194782491
02166233275
فوم های نوع A در اواسط دهه 1980 برای مقابل با آتشسوزی جنگل ساخته شدند. این فوم ها کشش سطحی آب را پایین می آورند که به تَر شدن و آغشته شدن سوخت های نوع A به آب کمک می کند. این عمل موجب خاموش شدن آتش و جلوگیری از احتراق مجدد می شود. تجربه موفقیت آمیز این فوم به استفاده آن مقابل انواع دیگر آتش سوزی های نوع آ، از جمله آتش سوزی ساختمان منتهی شد.
مشاور ایمنی آتش نشانی گرمایش برودت پارس
09194782491
02166233275